Sposób przygotowania

Wątróbki kroimy po połowie, paprykę w dość dużą kostkę. Plasterki boczku składamy. Na kijki od szaszłyków nabijamy wątróbkę, paprykę czerwoną, boczek, wątróbkę, paprykę żółtą, boczek i tak na zmianę. Całość pieczemy w temp. 200 stopni przez 45 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne te szaszłyki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie smacznie i kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    lubie watrobke

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !