Składniki:
Wywar z kości 500 g | |
30 g koncentratu z buraków ćwikłowych | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
włoszczyzna | 50 g |
margaryna | 5 g |
Wywar z kości 500 g | |
30 g koncentratu z buraków ćwikłowych | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
włoszczyzna | 50 g |
margaryna | 5 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: