Sposób przygotowania

Paprykę umyć, wyciąć gniazda nasienne poprzez nacięcie koła od góry.
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, usmażyć na rumiano.
Ryż ugotować wdł.przepisu.
Gotową cebulę, ryż i mięso przyprawawić wdł. uznania, wymieszać z natką.Farszem napełniać delikatnie paprykę.Ustawić w garnku nie pozostawiając luzu.Podlać wodą z odrobiną oleju i Kucharka do połowy wysokości warzyw.
Dusić 40-50 min. na małym ogniu pod pokrywką.
Podawać z sosem pomidorowym.
Smaczego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam faszerowaną paprykę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !