Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i kartoflankę i nadal ubijać.Jak piana będzie już mocno ubita dodać mak(każdy według uznania).Uformować małe bezy na pergaminie i piec w temp 50 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    o ciekawe, ciekawe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    warto by zamieścić zdjęcie na pewno interesująco wyglądają :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !