Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybna salatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

puszka kukurydzy
4 szt ogórków konserwowych
1/2 cebuli
majonez
sól, pieprz do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Rybna salatka

Odcedzić tuńczyka z zalewy i porwać na drobne kawałeczki, dodać ugotowany ryż, osączona kukurydzę, pokrojone w kostkę ogórki i drobno posiekaną cebulkę. wszystko razem mieszamy doprawiamy majonezem, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak