Sposób przygotowania

Mięso mielone przyprawić do smaku, grzybki namoczyć w wodzie i drobno posiekać. Następnie do mięsa mielonego dodać pokruszoną bułke, jajko i grzybki, wszystko dobrze wymieszac, formować okrągłe kotlety i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł z tymi grzybkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja wolę z pieczarkami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię z pieczarkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetnie wygladają
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    takich jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super mięsko ze smacznym dodatkiem :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !