Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki z pieczarkami podawane ze szpinakiem i serem feta

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto naleśnikowe
pieczarki 500 g
szpinak mrożony 100 g
feta 100 g
natka pietruszki
mało
olej do smażenia
sol, czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z pieczarkami podawane ze szpinakiem i serem feta

1. Smażymy naleśniki na słono.
2. Nadziewany pieczarkami duszonymi na masełku z solą i czosnkiem.
3. Podajemy z gotowanym szpinakiem, kawałkami sera feta i pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ada12302 11.12.2010 23:36
muszą być pyszne
anja3107 04.11.2010 08:52
nie jadłam jeszcze ze szpinakiem
Gonia555 13.10.2010 20:45
Wypróbowałam dzis na obiad- przepyszne!
iwa643 04.10.2010 07:36
pyszne napewno
Zofia12 01.10.2010 17:06
to jest dopiero uczta dla oka
Zofia12 01.10.2010 17:06
to jest dopiero uczta dla oka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak