Sposób przygotowania

1. Smażymy naleśniki na słono.
2. Nadziewany pieczarkami duszonymi na masełku z solą i czosnkiem.
3. Podajemy z gotowanym szpinakiem, kawałkami sera feta i pietruszką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    to jest dopiero uczta dla oka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    to jest dopiero uczta dla oka
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne napewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Wypróbowałam dzis na obiad- przepyszne!
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nie jadłam jeszcze ze szpinakiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !