Sposób przygotowania

rRyż gotować około 10 minut na połtwardo.Cebule drobno posiekać zrumienić na tłuszczu.Zmielone mięso połączyc z ryżem i zrumienioną cebulą dodać jajko ,posiekaną natkę pietruszki.Pprzyprawić solą i pieprzem,wymieszać.Z przygotowanej masy formować owalne kotlety,otaczać je w tartej bółce,smażyć na tluszczu.Podawać z sosem pomidorowym i sałatką z warzyw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawy pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    bardzo dobre:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !