Sposób przygotowania

Dressing: Kiwi (10 dag) obierz ze skórki, pokrój na plasterki. Posyp cukrem, wstaw na kilka godzin do piekarnika, aby wyschły. Wymieszaj z oliwą (100 ml). Przypraw do smaku solą i pieprzem.
Grzyby dokładnie umyj, osusz. Posmaruj oliwą (50 ml), przesmaż na patelni (po około 5 minut z każdej strony). Kiwi (20 dag) obierz ze skórki, pokrój w cienkie plasterki. Ser feta pokrój w niewielką kostkę.
Przygotowane grzyby i kiwi ułóż na talerzu. Posyp prażonymi pestkami słonecznika i pokrojoną fetą. Polej przygotowanym dressingiem. Udekoruj według uznania. Podawaj od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ciekawe połączenie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Połączenie składników naprawdę orginalne.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe jak to smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Oj tego to jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !