Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebula w kiełbasie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzone kiełbaski 4 szt.
cebula biała 20 dag
łyżka musztardy
2 łyżki masła
ząbek czosnku
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: cebula w kiełbasie

Cebulę obierz z łupin, pokrój w małą kostkę. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę, utrzyj ze szczyptą soli. Masło stop na patelni, zeszklij cebulę i czosnek. Dodaj musztardę, wymieszaj. Przypraw do smaku szczyptą soli i pieprzem.
Kiełbaski natnij wzdłuż (nie za głęboko, aby się nie przełamały). W nacięcia włóż cebulowa nadzienie. Kiełbaski ułóż na rozgrzanej patelni, smaż do momentu, aż się zrumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 05.06.2012 21:18
super
natii3624 30.04.2012 20:39
to jest pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak