Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mój gulasz wieprzowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wieprzowe gulaszowe 60 dag
przyprawa warzywna uniwersalna
pieprz
majeranek
Papryka ostra mielona Prymat
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mój gulasz wieprzowy

Mięso kroimy na drobne kawałeczki i podsmażamy na margarynie i posypujemy przyprawami. Gdy się lekko przypiecze podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Na koniec zaciągamy sos wodą z mąką (2 łyżki mąki, pół szklanki wody). Podawać z kaszą lub ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 26.04.2012 13:56
super
Grażyna13 10.05.2011 09:53
Pycha, robię podobny :)
iknkirke 17.11.2010 09:22
pycha
Mirka-Ludomila 01.10.2010 09:04
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak