Sposób przygotowania

Żółtka ,margarynę i cukier utrzeć na jednolitą masę dodać mąkę wymieszaną z kakao i proszkiem, mleko a na końcu delikatnie wmieszać ubitą pianę z 5 jaj. Ciasto wylać na blaszkę wyłożoną papierem i piec w piekarniku na 180*C przez 20 minut. W między czasie ubić pozostałe białka na sztywno, dodać cukier i ponownie ubić, wmieszać lekko wiórki kokosowe. Wyjąć upieczone ciasto z piekarnika, posmarować wierzch powidłami (dość grubo) i na wierzch wyłożyć przygotowany kokos. Ponownie zapiec w piekarniku ok. 15 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Na deser super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina46

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !