Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy,dodajemy cukier i mleko. Dodajemy szczyptę soli. Biiałka ubijamy na sztywna pianeę i z ciastem. Pieczemy racuszki na rozgrzanym oleju az beda zlociscie zarumienione.Przed podaniem posypac cukrem pudrem lub zwykłym cukrem. Najlepiej smakuja na ciepło.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    na świeta uwielbiam je zajadac
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię racuchy, najczęściej robię na drożdżach i z jabłkami.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    przepyszne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię racuchy
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    uwielbiam racuchy ')

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !