Sposób przygotowania

Jajka ucieramy na gładka masę, dodajemy olej i mąkę.Wszystko razem miksujemy dodając cukier, 2 szklanki potartej marchewki,cynamon,szczypte soli,proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną oraz pokruszone orzechy włoskie. Tak przygotowaną masę sylewamy do wysmarowanej tłuszczej blachy i peczemy ok 50 min w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    moja mama czasem robi ciasto marchewkowe,ja nie miałam okazji.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię marchewkowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !