Sposób przygotowania

1. Rozgnieść ananasa na miazgę, dodać 2 jaja, łyżkę maki, łyżkę cukru brązowego.
2. W powstałej masie zamaczamy kromki pieczywa tostowego z dwóch stron.
3. Smażyć na gorącym oleju.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawa propozycja z ananasowa nutką...
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ciekawy przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe!muszę to wyprubowac ale do oleju dodałam bym trochę masła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakują... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !