Sposób przygotowania

Kurczaka dzielimy na pół, a następnie każdą pierś w wzdłuż na 2 cieńsze kotlety. Do naczynia żaroodpornego wkładamy kotlety jeden obok drugiego, posypujemy zupą cebulową w proszku, a następnie zalewamy śmietanką. Pieczemy w piekarniku na środkowej półce najpierw 20 minut od dołu, a następnie 10 min od góry i od dołu. Podajemy z makaronem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    świetny pomysł, lubię takie połączenie smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    niby proste danie ,ale za to jakie smaczne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !