Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną tniemy kilka razy nożem na mniejsze kawałki i przekładamy do miseczki. Cebulę siekamy w kostkę, marchewką obieramy i trzemy na dużych oczkach tarki, pietruszkę siekamy, a następnie wszystko dodajemy do kapusty. Mieszamy z oliwą.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna kapustka
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez taka robie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taką surówkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo zdrowa i pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    dla mnie przepyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !