Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce, cebulę kroimy w dużą kostkę, w garnku rozgrzewamy olej i wsypujemy , cebulę, marchew, ziele angielskie, ilść laurowy i vegetę i dusimy 7 min.parówki kroimy w talarkii dodajemy do warzyw, pietruszkę i bazylię siekamy, mieszamy z tymiankiem, przecierem pomidorowym i keczupem, przekładamy do garnka z warzywami i gotujemy 5 min. makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie, podajemy z warzywami na gorąco

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Z przepisu wygląda bardzo apetycznie, szkoda, że brak zdjęcia.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    faktycznie, smacznie się zapowiada :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !