Sposób przygotowania

jabłka umyć i delikatnie wydrążyć gniazdko nasienne ale nie obierać ze skórki. W powstały otwór wsypać trochę cynamonu, rodzynek i całość zasypać cukrem brązowym. Gotować na parze kilka minut.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba już coś takiego robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię pieczone jabłka, ale przeważnie piekę je w naczyniu żaroodpornym w piekarniku. Z bakaliami i konfiturą. Pychotka.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też na parze nie próbowałam ale może wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !