Sposób przygotowania

Mięso oddzielić od kości,pokroic w kostkę,opruszyć solą,papryką ,mąką,obrumienić na tluszczu.Dodać posiekaną cebulę,lekko przyrumienić,podlać niewielką ilością wody i dusić do miękości.Dodać przecier pomidorowy,śmietanę wymieszaną z mąką,przyprawić do smaku,zagotować,posypać zieleniną Podawać z kluskami kładzionymi i surówką.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, na pewno pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie robiłam takiego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !