Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa kalafiorowo-koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalafior 1/2
marchew
pietruszka
Ziemnaki 2
makaron 1/2 op.
skrzydełka 4 szt
śmietana 18 proc
koper świeży
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa kalafiorowo-koperkowa

skrzydełka myjemy.dajemy do garnka marchewkę pokrojona w talarki cebulę,pietruszka,skrzydełka,kalafior podzielony na różyczki,ziemniaka pokroić w kostkę.przyprawić,gotujemy aż skrzydełka będą miękkie na koniec wsypać makaron,jak będzie miękki zabielamy śmietaną,wsypujemy koper i natkę pokrojoną na drobno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 10.01.2011 13:30
Pychotka:)
gosia47-47 30.09.2010 18:56
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak