Sposób przygotowania

pieczarki oczyszczamy i kroimy.paprykę,myjemy,usuwamy gniazdo nasienne,miąższ kroimy w kostkę,cebulę obieramy,kroimy w kostkę.smażymy z pieczarkami na rozgrzanym oleju.dodajemy mięso i paprykę.dusimy 15 min,mieszając,a następnie doprawiamy.ziemniaki obieramy i gotujemy.odcedzamy,rozgniatamy i jeszcze gorące cienko smarujemy wafle.wkładamy masę mięsna.zwijamy w rolady.wkładamy na godzinę do lodówki.kroimy w ukośne grube plastry.panierujemy w jajku i bułce.smażymy z obu stron na złoto.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !