Sposób przygotowania

Rydzei ugotować, odcedzić, przelać zimną wodą i osączyć. Rozłożyć do słoików. Z pozostałych składników ugotować zalewę i zalać nią grzyby. Słoiki zamknąć i pasteryzować 10-15 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Twoje rydze wygladają bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    W rejonie, w którym mieszkam występują rydze. Znajomi w okresie grzybobrania chwalą się, że je znaleźli ... a mi szczena opada, bo też bym chciała ;)
  • 0
    309028_107082369407725_478731842_n
    Opublikowano

    Czarnula666

    Mniam. Gdzie bliżej Szczecina można je znaleźć?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !