Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z selerem i szynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler marynowany w paskach 1 słoik
fasola czerwona z puszki 1/2 puszka
majonez tradycyjny 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
szynka 350 gram

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z selerem i szynką

Seler odsączamy i wrzucamy do miski. Rodzynki parzymy wrzątkiem i razem z połową puszki fasoli oraz pokrojoną w kostkę wędliną mieszamy w misce z selerem i majonezem. Do smaku doprawiamy czarnym pieprzem i solą oraz natką pietruszki. Odstawiamy do lodówki by wszystkie składniki się przegryzły.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak