Sposób przygotowania

Pstrągi skrapiamy sokiem z cytryny. Z zewnątrz posypujemy przyprawą Prymat. Kolendrę z pieprzem kolorowym tłuczemy lekko w moździerzu,solimy i faszerujemy nim pstrąga od wewnątrz. Całość zawijamy w folię aluminiową i pieczemy 30 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Oj, to musi być dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo lubię pstrąga ....:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Takiego pstrąga to bym z chęcią zjadła !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyzsny pomysł na rybę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !