Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg nadziewany pieprzem kolorowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 2
sok z cytryny
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Kolendra cała Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg nadziewany pieprzem kolorowym

Pstrągi skrapiamy sokiem z cytryny. Z zewnątrz posypujemy przyprawą Prymat. Kolendrę z pieprzem kolorowym tłuczemy lekko w moździerzu,solimy i faszerujemy nim pstrąga od wewnątrz. Całość zawijamy w folię aluminiową i pieczemy 30 minut w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 16.05.2012 09:57
Pyzsny pomysł na rybę :)
BernadettaP 17.02.2012 11:28
Takiego pstrąga to bym z chęcią zjadła !
ewaa 11.11.2011 18:18
bardzo lubię pstrąga ....:)
FAFIK 10.08.2011 06:50
Oj, to musi być dobre!
Mirka-Ludomila 16.07.2011 00:34
ciekawy
Iwona51
Iwona51 18.03.2011 10:57
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak