Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogorki nadziewane masą z jaj

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 2 szt
jajko 2 szt
szczypiorek 2 łyżki
majonez 4 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ogorki nadziewane masą z jaj

Ugotowane na twardo jajka posiekać,dodać posiekany szczypiorek połowę ,majonezu,sol i pieprz.Wymieszać.Umyte ogórki przekroić wzdłuż na połowy,wydrążyć lekko środki,nałożyć masę,oblać majonezem,posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 28.01.2012 07:06
dobre
Angelika10 11.11.2011 20:04
Świetne
jeta72 03.08.2011 13:05
super
jeta72 03.08.2011 13:05
super
stokrotka 11.01.2011 20:56
niezłe
Margo1 30.09.2010 07:55
ciekawe..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak