Sposób przygotowania

Pokropione cytryną pstrągi nacieramy przyprawą do ryb Prymat i odstawiamy na 20 min w chłodne miejsce. Jabłka obieramy i kroimy w kostkę. Szałwię szatkujemy, mieszamy z pokrojonymi jabłkami i faszerujemy tym pstrągi. Smarujemy rybę jeszcze oliwą i pieczemy po 15 minut z każdej strony w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Taki pstrąg to królewskie danie!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Pyszna ryba.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł na rybę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !