Sposób przygotowania

Do wody dodajemy cukier, ocet, liść i ziele ang i całość zagotowujemy. Grzybki czyścimy, myjemy i gotujemy ok 10 min do momentu, gdy będą miękkie. Następnie gorące grzyby przekładamy do słoików i zalewamy gorącą zalewą. Do każdego słoiczka dodajemy po 1 goździku. Zakręcamy i odstawiamy w cieple miejsce. Nie trzeba pasteryzować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności tutaj masz
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Też sobie w ubiegłym roku zrobiłam kilka słoików. Sa pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    mam jedno miejsce maslakowe, muszę zrobić w tym roku
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    Smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    pyszne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !