Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak nadziewany

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczak średni
mięso mielone wołowe
pieczarki
cebula biała
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak nadziewany

Z kurczaka usunąć kości (ja to robię za pomocą nożyka i palców) i natrzeć przyprawami. Przyprawić mięso do nadzienia. Pieczarki usmążyć z cebula, dodac do farszu. Napoełnic kurczaka, piec ok. 1,5 godz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Granita 04.12.2013 08:49
mięsko nafaszerowane mięskiem=musi być smaczny...
Pani Domu 23.11.2013 17:29
pycha kurczaczek
Wafelek2601 07.08.2012 09:08
Apetyczne mięsko
rzenia15 13.10.2011 20:26
super
Robert10 08.07.2011 10:22
takie mięsko to ja uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak