Sposób przygotowania

Z kurczaka usunąć kości (ja to robię za pomocą nożyka i palców) i natrzeć przyprawami. Przyprawić mięso do nadzienia. Pieczarki usmążyć z cebula, dodac do farszu. Napoełnic kurczaka, piec ok. 1,5 godz.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    takie mięsko to ja uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Apetyczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha kurczaczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    mięsko nafaszerowane mięskiem=musi być smaczny...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !