Sposób przygotowania

Buraka ugotować do miękkości . Obrać i utrzeć na tarce jarzynowej. Awokado obrać i utrzeć na tarce. Wymieszać . Doprawić oliwą , solą , pieprzem i sokiem z cytryny. Buraczki mają lekko orzechowy posmak .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    z awokado nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pozwoliłam sobie skorzystać z tego przepisu, tylko, że nie mam oliwy orzechowej, to dodałam olej z pestek winogron. Aby uzyskać orzechowy posmak, o którym Pani pisze, dodałam posiekane orzechy włoskie. Dziękuję za przepis, a innym gorąco poleca.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    a gdzie mozna kupić oliwę orzechową?
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !