Sposób przygotowania

Fantazja na temat fondue. Bardzo smaczne, szybkie, proste. Doskonałe z różnymi dodatkami.
Pokroić drobno pieczarki . Usmażyć na rumiano na maśle . Na patelnie wlać śmietankę .Włożyć serek fromage i wsypać parmezan. Ogrzewać aż sery się rozpuszcza i połączą ze śmietanka na gładka masę . Wsypać słonecznik i pestki dyni. Doprawić pieprzem . Wlać gorące do miseczki. Obok ułożyć tosty, przekrojone na pół pomidorki i plastry ogórka . Jeść maczając w serze poszczególne składniki .

Można maczać w serze inne składniki : seler naciowy, rzodkiewki itp.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !