Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jajka gotujemy ta twardo, obieramy, przecinamy wzdłuż na pół, wyjmujemy żółtka. Żółtka jaj rozgniatamy widelcem na gładką masę, dodajemy 3 łyżki odcedzonych grzybków, majonez wymieszany z jogurtem i robimy taką swego rodzaju pastę którą następnie napełniamy połówki jaj.Całość można polać delikatnie resztką sosu z majonezu i jogurtu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak