Sposób przygotowania

Margarynę ucieramć z cukrem pudrem dodając po jednym żółtku.Gdy utarte dodać kakao, mąkę , proszek do pieczenia i ubitą pianę z białek,delikatnie przemieszać.Ciasto włożyć do przygotowanej formy i piec w tem.180 stopni około 25 minut.Po wystygnięciu przełożyć masą śmietanową,oblać polewą czekoladową.Kroić na kwadratowe ciastka.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię zuzetki
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !