Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z kiełubasy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełubasa 30 dag
cebula 2 szt
bółka 2 szt
bółka tarta 4 łyżki
mleko 0,5 szklanki
jajko 1 szt
olej 2 łyżki
pietruszka zielona 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z kiełubasy

Bółki pokrajać w kostkę,zalac gorącym mlekiem.Cebulę i kielubasę bardzo drobno pokroić i zrumienić na tluszczu.Wsypać bółkę tartą,dodać jajko,pieprz sól pietruszkę.Wszystko razem połączyć i dokładnie wymieszać.Farszem można nadziewać pierogi,nalesniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 03.05.2012 18:51
ciekawy
Małgosia6 08.12.2011 14:56
fajne
mehia 05.03.2011 00:58
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak