Sposób przygotowania

Blaszkę wykładamy herbatnikami.Do garnka wlewamy mleko,rozpuszczamy w nim margarynę,1,5 szklanki cukru i 2,5 łyżki stołowej kakao.Gdy mleko zacznie się gotować po trochu wsypujemy kaszę manną ciągle energicznie mieszając.Gdy kasza będzie już \"sztywna\" przekładamy ją do blaszki.Wyrównujemy kaszową masę i równo na niej układamy herbatniki.Gdy ciasto przestygnie polewamy je polewą czekoladową i dekorujemy kolorową posypką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    ciekawe ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jaki kolorowy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    ciekawy przepis ;)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cos nowego warto spróbowac.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ntalia

    Pyszota:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super ciacho
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    już jedno mam na bazie mannej trzeba to spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    aranka

    Fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pomysłowe!
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Do szybkiego wypróbowania!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetne takie wysokie.,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewela

    Pycha ciacho! Genialne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !