Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta sardynkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
masło 1 łyżka
twaróg 25 dag
sardynki 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta sardynkowa

ser twarogowy utrzeć z masłem na pulchną masę,dodać rozdrobnione ryby w oleju,sól, pieprz do smaku.Wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 09.02.2014 08:06
ciekawa,smaczna pasta
IlonaAlbertos 01.01.2014 21:09
Ciekawy pomysł.
Katarzyna59 24.11.2012 21:07
super
Motorek 05.08.2012 11:09
smaczna kolacyjka
Małgosia6 08.01.2012 14:31
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak