Sposób przygotowania

Schab kroimy w plastry, nacieramy solą i pieprzem i ukladamy w naczyniu do zapiekania. Z warzyw gotujemy wywar. Szklanke wywaru wlewamy na pokrojone mięso i wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 220 stopni na 20 minut. Po 20 minutach wyjmujemy mięso z piekarnika i posypujemy je pokrojonym w piórka porem (wcześniej por sparzyć wodą) po czym wkladamy do piekarnika na 25-30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    może być smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !