Sposób przygotowania

Podgrzybki oczyścić, umyć, pokroic na kawałki, wlac wode i zagotowac. Cebule pokroic w kostke, czosnek tez drobniutko. Ugotowac a dente makaron. Na patelni rozgrzac masło, odcedzić grzyby, przełozyc na patelnie i usmazyc, dodać cebule i czosnek. Doprawic sola i pieprzem. Smazyc ok 10 minut az grzyby zmiekna. Podlac smietana, zamieszac by powstal aksamitny sos. Dodac makaron. Wymieszac. Posypac natka pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    proste, ale jakie pyszne :)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    takie grzybki do takiego makaronu to rewelacyjny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    I armonatyczne..mniam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    szybkie i fajne wykorzystanie grzybów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !