Sposób przygotowania

Mięso mielone podsmażyć z kiełbasą, cebulą, papryką i czosnkiem.Po usmażeniu dodać czerwoną fasolke z puszki i chwilke podusic.Potem dodać soso ze słoika i dusić około 5 min.potrawke można podawać z ziemniakami lub ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna,lubię takie dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    takiego przepisu szukałam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !