Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawa po sechuańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
fasolkka czerwona 1 puszka
cebala duża 1 szt
sos Uncle Bens
czosnek 3 ząbki.
kiełbasa śląska 2 kawałki
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawa po sechuańsku

Mięso mielone podsmażyć z kiełbasą, cebulą, papryką i czosnkiem.Po usmażeniu dodać czerwoną fasolke z puszki i chwilke podusic.Potem dodać soso ze słoika i dusić około 5 min.potrawke można podawać z ziemniakami lub ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 18.03.2012 16:19
pycha
Neetka90 10.01.2011 13:15
Super
stokrotka 02.11.2010 19:20
takiego przepisu szukałam
aginaa 20.10.2010 10:00
ciekawe bardzo
Kate131 06.10.2010 16:55
fajny przepis
alaaa 30.09.2010 19:02
smaczna,lubię takie dania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak