Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuska zupa cebulowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 5-6 szt.
masło 3-4 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Francuska zupa cebulowa

Pokrojoną w plastry cebulę przysmażyć w garnku. Zarumienioną zalać gorącą wodą. Dodać kostkę rosołową i przyprawy do smaku. Podawać z utartym serem i grzankami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernika 29.09.2010 13:33
francuskiej zupy cebulowej nei robi sie na kostce rosolówej! tylko na winie i prawdziwym bulionie .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak