Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsko w sosiku pieczarkowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
sos sojowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsko w sosiku pieczarkowym

Na głębokiej patelni podsmażyć pieczarki. Dolać sosu sojowego. Jednocześnie na drugiej patelni podsmażyć pokrojone na kawałeczki mięso. Do sosu dodać śmietany i pietruszkę. Na koniec dodać mięso i gotować chwilę, aby smak przeszedł. Do smaku dodać przyprawy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 30.12.2011 09:14
pyszota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak