Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 6 - 8 jabłek, 3 - 4 banany, jajko, 2 łyzki mąki ziemniaczanej, wióry czeoklady, cukier trzcinowy, laska wanilii.

SPOSÓB WYKONANIA: Jabłka przeciąć na dwóch trzecich wysokości i wydrążyć. Surowe jajko utrzeć z bananani, 2 łyżkami mąki ziemniaczanej i nasionami wanilii. Otwory powstałe po wydrążeniu jabłek wypełnić bananowym musem. Całość zapiec w 140 stopniach C, oprószyć cukrem trzcinowym i podawać posypane wiórami czekolady.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    naprawdę apetyczne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Jakie jabłka są najlepsze do tego przepisu?
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Już czuję smak tego pysznego deseru.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny deser ,taki jesienny
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ależ apetyczny i ciekawy deser.I zdrowy, bo owocowy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !