Sposób przygotowania

Szparagi obieramy, odcinamy zdrewniałe końce i gotujemy 20 min w wodzie z łyżeczką soli i masła.

Podwójną pierś kurczaka przecinamy na pół (na dwa kotlety), a następnie każdy wzdłuż na dwa cieńsze. Posypujemy przyprawami i przez chwilę wcieramy.

Każdy kotlet obtaczamy w mące, następnie w roztrzepanym jajku i w startym na drobnych oczkach parmezanie. Smażymy kotleciki na rozgrzanym tłuszczu, aż się ładnie zarumienią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Wspaniałe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    EwelinaKR

    wyśmienite
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mniam! Zjadłabym kawałeczek! :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    ale nabralam na niego ochoty!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ekstra takie złociutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    kapitalnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    superowy kurczak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zjawiskowy!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wygląda pysznie :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    prawdziwa rozkosz dla podniebienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super przepis ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !