Sposób przygotowania

Składniki:

•2 filety tilapii lub innej ryby o białym mięsie
•sól morska
•mąka do obtoczenia
•1 jajko, roztrzepane
•1/4 szklanki tartego parmezanu
•1/4 szklanki bułki tartej
•sok z cytryny
•olej
Przygotowanie:

Rybę skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i mąką. Zanurz w roztrzepanym jajku, a następnie w mieszance parmezanu i bułki tartej. Smaż na złoto na rozgrzanym oleju. Podawaj z makaronem ze szpinakiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    leszek1974

    dzis robilem smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ania86

    polecam ten przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sloneczko1

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !