Sposób przygotowania

Polędwiczkę płuczemy i usuwamy błonki. Kroimy na plasterki, delikatnie rozbijamy (wystarczy dłonią), nacieramy oliwą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą i pieprzem i wstawiamy do lodówki by się zamarynowały.

Ser mozarella i pomidora kroimy w plasterki.

Na każdym kawałku mięsa układamy plaster sera a na nim plaster pomidora i posypujemy oregano, skrapiamy oliwą.

Układamy na nagrzanym grillu (zamykamy pokrywę grilla, aby ugrillować z obu stron a jeśli używamy patelni grillowej, proponuję przewrócić na drugą stronę po 2 minutach).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !