Sposób przygotowania

1. Filety osuszyć ręcznikiem papierowym lekko posolić z jednej strony.
2. Rozbić jajko , a n drugim talerzu wysypać bułkę.
3. Optaczać filety na przemian az w jajku, raz w bułce w jajku i w bułce (tzw. podwójna panierka)
4. przyprawić przyprawą z jednej strony z drugiej lekko posoloć.
5. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    asiunia_d1wp

    mniam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    PYCHA
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    lubię taki filecik na obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    monikaaa1

    dobrze smakuje , często to robię na obiadek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !